Härlig måndag.
Dagens middag:
Stekta kotletter med champinjonssås, broccoli & brysselkål!
Såsen:
1 gul lök
2 pkt färska champinjoner
2 klyftor vitlök
5 dl grädde
4 nävar riven fett ost
Gör så här:
Lägg i klicken med smör i samma stekpanna som du stekt kotletterna, för smakens skull.
Hacka löken, vitlöken och champinjonerna, lägg allt i pannan. Stek till löken är mjuk och champinjonerna fått färg. Häll på grädden, koka upp några minuter, häll ned osten och rör om, koka upp.
Låt sedan såsen små koka en stund.
På fatet där kotletterna vilat kommer det finnas lite köttsaft, som du kan hälla i såsen.
Vart jätte gott.. mm LCHF metoden har såå god mat... mums.. älskart!
Stekta kotletter med champinjonssås, broccoli & brysselkål!
Såsen:
1 gul lök
2 pkt färska champinjoner
2 klyftor vitlök
5 dl grädde
4 nävar riven fett ost
Gör så här:
Lägg i klicken med smör i samma stekpanna som du stekt kotletterna, för smakens skull.
Hacka löken, vitlöken och champinjonerna, lägg allt i pannan. Stek till löken är mjuk och champinjonerna fått färg. Häll på grädden, koka upp några minuter, häll ned osten och rör om, koka upp.
Låt sedan såsen små koka en stund.
På fatet där kotletterna vilat kommer det finnas lite köttsaft, som du kan hälla i såsen.
Vart jätte gott.. mm LCHF metoden har såå god mat... mums.. älskart!
Kommentarer
Trackback